A Hannibál Lektűr-attitűd

A magázós blog.

Hedonista játék szavakkal.
Nyelvbűvészkedés, posztmodernkedés, jólmegmondás. Aforizmák, közhelybakik, lektűr. Prózai gyönyör lírában és viszont.

Közösségi pornóélmény.

Friss topikok

 • A Hannibal Lektűr-attitűd: @little troll: igen. (nemigen) (2015.02.19. 00:55) selfie
 • Fenehorizont 667: ez de fasza :D (2013.04.13. 19:59) fűzfa
 • Frick László Emlékzenekar: @A Hannibal Lektűr-attitűd: Ülve a hímhumanoid húgyútja enyhén megtörik, ráadásul/mert le kell szo... (2013.02.15. 07:49) Az ülve pisilés filozófiája
 • pig_debil: Megjegyezném, hogy Dunakeszin a komptol le és fel irányban 1km-t nem lehet jetezni. Na ezt pont le... (2012.09.29. 21:14) Terror a Dunán - folyt. köv.
 • pig_debil: Megjegyezném, hogy Dunakeszin a komptol le és fel irányban 1km-t nem lehet jetezni. Na ezt pont le... (2012.09.29. 21:11) Terror a Dunán

Utolsó kommentek

 • A Hannibal Lektűr-attitűd: @little troll: igen. (nemigen) (2015.02.19. 00:55) selfie
 • little troll (törölt): :) Élsz még? (Írsz még?) (2015.01.29. 12:48) selfie
 • Fenehorizont 667: ez de fasza :D (2013.04.13. 19:59) fűzfa
 • magyar-magyar szótár: pompie (2013.04.12. 11:52) fűzfa
 • Frick László Emlékzenekar: @A Hannibal Lektűr-attitűd: Ülve a hímhumanoid húgyútja enyhén megtörik, ráadásul/mert le kell szo... (2013.02.15. 07:49) Az ülve pisilés filozófiája
 • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

Rovatok

A posztokban torrent, porno, warez, szex honlapokra mutató link nem található.

MédiaFényezők, avagy görbület a bulvártérben (v2.0)

2007.01.15. 09:38 :: A Hannibal Lektűr-attitűd

Az alábbi esetlegtanulmányban a lehetségkutatás mórestanával próbáljuk meg  számba venni a médiafényezők különféle spanszűrési meteódusait, és kiválasztani a legprogregresszívebb producesszort.Az eszkrimináció diszkalálódásával* keletkező spanok (lsd: médiaspan) a búvármédia tipikus élelmeskedői. Nagy számban megjelenő tömegeik (v.ö. span-tér) erősen zavarják a médiafényezők önkulminációját és önkielégetését, ezért szükségessé válhat ritkításuk a médiatérben (ezt a folyamatot nevezzük spanszűrésnek).

A MédiaFényező eszfunkcionalitásának egyik kiváltó oka a médiagenya (vö. médiaszemét, médiaspan) diszkalálódása, amely görbületeket, sőt extrém esetben akár tértörést (lsd. még: fekete lyuk, avagy a K.Tünde-effektus ) is okozhat a bulvártérben.


A lehetségkutatás legújabb fejelményeiből kiindulva egy szóba jöhető módszer a címlapra-kerülési-koefficiens és a Zsazsa-állandó (beszéljenek-rólam-az-se-baj-ha rosszat) hányadosával képzett médiafényező-quadrát. A gamma száz alatti egyedeket nem tekinthetjük valódi médiafényezőnek, így - némileg szillogikusan, de csupán elhanyagolható mértékben - kijelenthetjük: médiaspannal van dolgunk.
Ezek után már gyerekjáték az eszkvalifikálásuk.

A másik módszer ennél sokkal izgalmasabb. Abból az a nalóg véletényből kiindulva, hogy a médiaspan médiafényezővé válásához megfelelő freqvenciájú öngerjesztő jelenlét szükségeltetik, elég, ha a jelen lét ívét vizsgáljuk. Amennyiben az ív parabola, úgy olyan médiaspannal van dolgunk, amely entitásnak esélye sincs a médiafényező válásra (lsd. még: médiaszemét). Hiperebola esetén nagy valószínűséggel projektáció előtti, vírushordozó egyeddel van dolgunk, eliminuálásuk feltéttelenül szükséges; az elliptikus ív pedig az állócsillag (media-fluxus mega-starus ) jelenlétét valószínűsíti.Remélem, kezdő és haladó médiafényezőink sikerrel alkalmazzák majd e módszerek valamelyikét önkulminációjukban a búvármédia fényezésében.


prof. <br>. Hannibal Lektűr, levezető akadémiai és html tag


*A Disz(#D) a zegyenletesen temperált skálák bevezetése óta ekvivalens az Esz-szel (bE) lsd.: Wohltemperirtes Klavier


2 komment

Címkék: média bulvár eufémizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://hannibal.blog.hu/api/trackback/id/tr5028460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EdBoy_WW 2007.01.25. 14:10:54

Én inkáb nem nézek tévét.

(Nagyon jó volt! Mosolyra késztetett.)